Tervetuloa Linnakallioille

Suunnitteletko illanviettoa, kokousta, sukujuhlia tai häitä? Etsitkö paikkaa leirikoululle tai kurssille? Haluatko löytää rauhallisen majoituspaikan? Linnakallion omaleimaisella alueella on monipuoliset tilat erilaisiin tarpeisiin. Tutustu mahdollisuuksiin, me autamme sinua suunnitelmissasi!

Mikä on Linnakallion tarina?

Linnakallion rakentaminen on aloitettu ennen syvintä lama-aikaa, vuonna 1990 isämme, yrittäjä ja kotiseutuneuvos Kosti Nahkalan (1943-2014) toimesta. Linnakallion toiminta-ajatuksena oli omalta osaltaan kehittää maaseutua sekä tarjota fyysisen, psyykkisen ja hengellisen hoidon puitteet. Se on rakentajansa unelma maaseudulla sijaitsevasta kokonaisvaltaisesta lepo- ja virkistäytymispaikasta.

Tämä unelma on vuosien saatossa vahvistunut ja monipuolistunut. Luonnonläheiselle alueelle on kaivettu lampia, rakennettu mäki sekä siirretty ja pystytetty yli kolmekymmentä rakennusta ja rakennelmaa. Kaikki tämä yhden miehen unelman voimalla ja luonnon ehdoilla perinteistä rakennustapaa kunnioittaen.

Tänäkin päivänä me haluamme tarjota palan suomalaista periksiantamattomuutta keskellä rauhallista mäntymetsää. Pienenä perheyrityksenä meiltä saa henkilökohtaista ja joustavaa palvelua ympäri vuoden. Linnakallio on paikka jolla on tarina. Tule osaksi sitä!Lue lisää juhlapalveluistamme!

Olemme onnellisia kaikista asiakkaistamme!

Näin kauniisti he ovat sanoneet meistä:

"Aivan ihanaa, että Linnakalliolta löytyy niin upeat puitteet juhlaan ja vaikka mihin muuhun!"

"Täytyy sanoa että Linnakallio on mitä mainioin paikka viettää häitä"

"Kaikki sujui niin hienosti, että ei kyllä parempaa hääpäivää olisi voinut toivoakaan"

"Monet vieraista kehuivat ja hämmästelivät paikkaa"

"Olimme koko porukka erittäin tyytyväisiä järjestelyihin, kiitos!"

"Linnakallion tarina on uskomaton. Hattua täytyy nostaa."

Ajankohtaista

HULVATON HOTELLI teatterilla heinä-elokuussa 2019

Tämä pitää itse kokea!

Lue lisää!

Seuraa meitä somessa

Linnakallio
Torstain 18.7 esitys on LOPPUUNMYYTY!! 💯🎯
Perjantain 19.7 klo 19 esityksessä vielä tilaa, jonkin verran myös sunnuntain 21.7 klo 15 esityksessä. Voit varata paikkoja myös elokuun (15.8-25.8) näytöksiin, ettet vain jää paitsi kesän kehutuimmasta farssista!
🤩🤩 Varaukset 045-6713123 - soita ...
Linnakallio
Voi voi Herra ministeri, mitä oletkaan saanut aikaiseksi❗🙈❗
Tervetuloa seuraamaan Richard Willeyn ja kumppanien hervottoman hauskaa kohellusta! Tätä katsoessa on moni nauranut vedet silmissä! 🎯 Heinäkuun viimeiset esitykset:
to 18.7 klo 19 (loppuunmyyty!! )
pe 19.7 klo 19 (yli puolet ...
Linnakallio
💞💗 Onnea on tyytyväiset asiakkaat 💗💞 Kiitos Iida & Miika, ja onnea vielä kerran 😘❤️
Linnakallio
Hihih! 😉
Linnakallio
Timeline Photos Herra ja Rouva Willey ovat valmiina parlamentin yöistuntoa varten. Tässä vaiheessa ilta näyttää varsin lupaavalta ja ministerillä on hymy herkässä😁.
Mutta kuinkas sitten kävikään...
Hulvattoman Hotellin seuraavat näytökset
Su 14.7. klo 15
To 18.7. klo 19
Pe 19.7. klo 19
...
Linnakallio
Voi mahotonta ⁉️ Se on kuulkaa enää NELJÄ 4️⃣ esitystä jäljellä heinäkuussa! Miten näitä velikultia malttaa päästää yli 3 viikon tauolle? 😘❤️ Jos et ole vielä nähnyt tätä kesän kikattavinta kohellusta, tule pian! 🎯 Heinäkuun viimeiset esityspäivät ovat:
Su 14.7 ...
Linnakallio
Photos from Linnakallio's post Tunnelmalliset ja intiimit, alle 40 hengen häät Kruunussa ❤️😘 Vihkiminen Riihikirkossa ja jatkot savusaunalla & laavulla 🤩 Ihana kesäilta! 🌲#häät #hääpaikka #maalaishäät #riihikirkko #linnakallio #alavieska #häät2019
Linnakallio
Tänä viikonloppunakin juhlitaan: lauantaina häitä ja sunnuntaina sukujuhlia. ❤️🌹 Ihana kesäviikonloppu on täynnä toimintaa, kun myös teatteriesitykset pyörivät samalla. 💪🏻 Savusaunankin lämmitämme la- ja su-illoiksi. 🤩❤️

Lataa lisää

Visit Kalajoki