Juhlapalvelut

Olivatpa juhlasi sitten pienet tai suuret, älä epäröi kysyä meiltä apua! Monipuoliset tilamme mahdollistavat monenlaiset kokonaisuudet ja halutessasi voit jättää aivan kaiken meidän huoleksemme.

Katso virtuaaliesittely juhlatiloistamme! >
Hääjuhlat Linnakalliolla

HÄÄT

Hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi vihkikirkkoa, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, Catering Tommi Myllykankaan upeat juhlatarjoilut, savusaunan vaikka juhlien jatkoja ajatellen ja vielä majoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen! Ja kaikki tämä rauhallisessa ympäristössä. Säästäkää siis vieraanne rasittavalta ajelulta kirkon, juhlapaikan ja majoituspaikan välillä. Ja ennen kaikkea säästäkää itseänne häävalmistelujen keskellä; meiltä saatte vähemmällä vaivalla enemmän!


Lue lisää!

TILAT

Päärakennuksen entisessä uima-allashuoneessa mahtuu kokoontumaan n.100 henkeä ja Kruunun tunnelmalliseen tupaan sopii sujuvasti reilut 40 henkeä. Myös pienempää kokoontumistilaa löytyy!


Lue lisää!
Päärakennuksessa mahtuu kokoontumaan n. 100 henkeä! Myös pienempiä tiloja käytettävissäsi.

KOKOUKSET

Tarjoa työkavereille tai alaisillesi mahdollisuus luonnonläheisen kokous-tai virkistyspäivän viettoon perinteisen, hyvän ruuan ympärillä! Kokouspäivään voit mahduttaa halutessasi myös saunomista ja tarvittaessa majoitus järjestyy samalta alueelta. Varsin kätevää!


Lue lisää!
Luonnonläheinen kokous- tai virkistyspäivä Linnakalliolla
Visit Kalajoki