Häät

Hääpaikkana Linnakallio on lyömätön. Rauhallinen, luonnonläheinen ympäristö tarjoaa ihanat puitteet rakkaudentäyteisen juhlan luomiseen. Monipuoliset tilamme mahdollistavat sen, että voitte järjestää sekä ihan pienet että suuremmatkin juhlat meillä. Ja samalta alueelta löytyy paikat niin vihkimiselle kuin itse juhlimisellekin - sekä tarvittaessa myös majoitukselle. Entäpä juhlienne jatkot, onko niille tarvetta? Olisiko idyllinen savusauna ja iltapala nuotion ääressä teidän tyylinne juhlia?

Katso virtuaaliesittely juhlatiloistamme! >

hääjuhlia ympäri vuoden

Linnakalliolla vietetään joka vuosi yli 20 häät, ympäri vuoden. Olemme siis päässeet näkemään paljon erilaisia, ihania hääjuhlia. Persoonallisia ja perinteisiä, pienellä ja vähän isommalla budjetilla järjestettyjä.

Kesä on vuodesta toiseen suosituin ajankohta häiden viettoon. Jos tekin haluaisitte juhlia kesähäitä, kannattaa olla ajoissa liikenteessä, sillä kesän viikonloppuihin alkaa tulla kyselyitä viimeistään 1,5 vuotta ennen. Peruutuksia kannattaa silti kysyä myös lähempänä.

Tunnelmalliset häät järjestyvät Linnakalliolla myös muulloin kuin kesällä. Silloin saadaan luvan kanssa polttaa kauniita kynttilöitä! Monet juhlavieraistanne voivat olla iloisia päästessään juhlimaan perinteisen juhlasesongin ulkopuolella.

Erilaisia ja ihania häitä ympäri vuoden
Juhlatilamme soveltuvat monenkokoisiin hääjuhliin.

Puitteet niin pieniin kuin isompiinkin hääjuhliin

Kruunu ja päärakennus eroavat juhlatiloina niin istumapaikkojen kuin tunnelmankin suhteen. Talonpoikaishenkisen Kruunun saliin mahtuu noin 40 henkeä, joten sinne järjestyy mainiosti pienemmät juhlat, vaikka vain parillekymmenelle hengelle. Kruunun parvella on majoitusta 10 hengelle, joten sinne voivat tarvittaessa majoittua lähimmät ystävänne, taikka Te itse.

Päärakennuksessa yleisin vierasmäärä on 80-100 henkeä. Siellä katossa valaisevat kattokruunut ja yleisilme on selkeän vaalea. Päärakennuksen sali on helppo koristella juuri Teidän teemaväreihinne sopiviksi! Tarvittaessa saliin saa järjestettyä enemmänkin istumapaikkoja, sen mahdollistavat lisäpöydät ja -penkit.


Lue lisää!

Molempiin tiloihin saatte meiltä vuokrattavaksi pöytäliinat jos tahdotte. Ne vuokrataan valmiiksi mankeloituina ja me huolehdimme loppupesusta! Vapaassa käytössä on myös runsas määrä erilaisia maljakoita ja tuikkuastioita.

Meiltä saatte halutessanne apua myös koristeluun. Jos siis tahdotte päästä helpolla, me kyllä huolehdimme kaikesta! Voitte tulla ja lähteä huolettomasti.

juhlatarjoilut toiveittesi mukaan

Meiltä voitte vuokrata tilat ja ottaa pitopalvelun ulkopuolelta - taikka vaivattomasti talon sisältä. Meillä on vuosien kokemus erilaisten juhlatarjoiluiden järjestämisestä, ja jokainen juhlamenu räätälöidään aina asiakkaan kanssa. Tämä mahdollistaa siis hyvinkin perinteistä poikkeavat häämenut mikäli niin tahdotte! 

Ruoka valmistetaan perinteisellä, rehellisellä otteella omassa keittiössämme ja tarjoillaan aina noutopöydästä. Konstailematonta ja kauniisti esille laitettua ruokaa! Olemme saaneet paljon kiitosta onnellisilta hääpareilta niin paikasta kuin palveluistakin.


Lue lisää!
Raikkaat salaatit pitopöydässä
Hääkattaus

Apua kaikkiin tilanteisiin

Meidän kauttamme saat apua ja vinkkejä myös muihin häihin liittyvissä järjestelyissä. Kukat, hääasut, bändi, valokuvaus – kaikkeen löytyy apua.


Tervetuloa tutustumaan tiloihimme, siitä se lähtee!


Ota yhteyttä!
Visit Kalajoki