Kokoukset

Olipa porukkanne sitten pieni tai vähän isompi, meiltä löytyy mahdollisuudet erilaiseen kokousympäristöön! On aika unohtaa tuttu työpaikan kokoushuone tai taloyhtiön kellarikerros ja tehdä hyviä päätöksiä inspiroivammassa ympäristössä!

Virkistävän erilainen kokouspäivä

Mikäli ajatus ei kulje, voi välillä pyrähtää lenkille tai noutopöydän ääreen – ja taas jatkaa! Tai mitäpä jos pitäisittekin ulkoilmakokouksen? Ruokailu tulen äärellä ja kahvit mustakylkisestä pannusta, ei huono ajatus sekään!

Kokoustiloina voi käyttää päärakennuksen alakerran 100 hengen salia, yläkerran n.25 hengen tilaa tai Kruunun 40 hengen salia. Pieniin yksityistilaisuuksiin käy myös Torpan 15 hengen tupa joka sijaitsee lähellä lammen saunoja. Tiloihin on saatavilla halutessanne videotykki ja valkokangas sekä fläppitaulu.

Kokouspäiviin voi yhdistää myös savusaunan tai kesäsaunan löylyttelyt. Lämmitämme saunan valmiiksi sovittuun aikaan. Savusaunan vieressä on myös palju, jonka saa halutessaan pakettiin mukaan. Mikäli haluatte yhdistää kokouspäiväänne virkistävää tai kehittävää ohjelmaa, kysy meiltä apua tähän! Keksitään yhdessä juuri teidän tiimillenne sopiva ohjelma!


Huomioimme aina ruokatoiveenne ja myös ruoka-aineallergiset!
Kokoustilassa käytettävissä tarvittaessa videotykki ja valkokangas (tietokone asiakkaan oma) sekä fläppitaulu muistiinpanohommiin. Varaa videotykki ja valkokangas erikseen!

Kysy tarjous toisenlaisista kokouspäivistä!
Kysy tarjous kokouspaketeista!
Visit Kalajoki