Virkistäydy luonnon keskellä

Linnakallion laaja metsäinen maasto tarjoaa hienot puitteet luonnosta nauttimiseen joko yksin tai porukassa. Kesäteatterimme tilat mahdollistavat virkistäytymisen myös kulttuurillisesti, eväistä pääsee nauttimaan persoonallisessa Karhunpesässä, Takkatuvalla tai kodassa maksua vastaan, ja päivän päätteeksi voi peseytyä savusaunassa.


Virkistäydy luonnon keskellä

SAVUSAUNA

Savusauna on yksi Linnakallion vetonauloista. Ensimmäinen savusauna nousi lammen rantaan jo 1990-luvun alkupuolella ja siitä lähtien se on kuulunut vahvasti Linnakallion tarjoamiin virkistyspalveluihin.

Perinteisen hirsisen savusaunan lauteille mahtuu kerralla toistakymmentä henkeä. Saunarakennuksessa on pukuhuoneet ylhäällä ja alhaalla. Ei suihkua, peseytymiseen käytettävissä pesuvateja. Savusaunan vieressä on kirkasvetinen metsälampi, joka on kaivettu alueelle ja saa vetensä lähteistä. Sinne on hyvä pulahtaa saunan tai matkan jälkeen virkistäytymään. Savusaunan laiturin päässä lammen syvyys n.120cm. Talvella savusaunaajat pääsevät pulahtamaan avantoon!

Yksityistilaisuuksiin

Savusauna on suosittu lisä monenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Saunassa riittää makoisia löylyjä useiksi tunneiksi, joten kiire ei ole mihinkään. Tilaussauna 170 e, ei henkilö- tai aikarajaa. Saunan saa aina löylyvalmiina! Talvisaikaan avanto auki aina tilaussaunan aikaan.


Yleiseen vuoroon ovat tervetulleita kaikki


Linnakallion savusaunassa on yleisövuoro joka keskiviikko ja sunnuntai klo 17.30 eteenpäin, niin kesällä kuin talvellakin. Näille yleisille saunavuoroille ovat tervetulleita ihan kaikki! Hinta aikuisilta 7e, lapset 3e. Maksu saunalla lippaaseen,varaa mukaan pikkurahaa! Talvisin aina avanto auki.


Savusaunan lauteille mahtuu kerralla toistakymmentä henkeä.
Savu- ja rantasaunasta pääsee pulahtamaan lampeen

Rantasauna / pikkusauna

Lammen toiselta puolelta löydät jatkuvalämmitteisen, kesäkäytössä olevan rantasaunan, tilaa n.10 hengelle. Laituri. (Huom! lammen syvyys laiturin päässä n.2 metriä, äkkisyvä. Ei pienille lapsille). 

Erillinen pukuhuonerakennus. Käynti saunalle Talustorpan vierestä. Sauna löylyvalmiina 70e, omalla lämmityksellä hintaan 45e. Varausaika 5h.


KESÄLLÄ 2020 VALMISTUU LAMMEN RANTAAN MYÖS JATKUVALÄMMITTEINEN MUTTERISAUNA!

Karhunpesä

Isossa, osittain kallion sisään rakennetussa laavussa viihtyy varmasti, vaikka yönkin! Vahvarakenteinen laavu sijaitsee savusaunan ja lammen läheisyydessä.

Vahvarakenteisessa laavussa viihtyy vaikka yönkin yli!
Takkatupa sopii mainiosti vaikka pieneen juhlatilaisuuteen

Takkatupa

Takkatuvan ehdoton tunnelma syntyy kynttilöistä, luonnonvalosta tai takkatulen loisteesta. Sisällä pöydät ja penkit, avotakka. Riihikirkon vieressä. Ei sähköjä. Soveltuu mainiosti vaikka pieneen juhlatilaisuuteen!

Kota

Päärakennuksen ja karavaanialueen läheisyydessä olevaan kotaan mahtuu hyvin hieman isompikin porukka. (n.15-20hlöä).

Kotaan mahtuu vaikka hieman isompikin porukka
Rauhalliset ulkoilumaastot

Ulkoilumaastot

Linnakallion alueelta lähtevä metsäautotieverkosto mahdollistaa noin viiden kilometrin pituisen, rauhallisen lenkin ja aluetta kiertävä pururata on laajuudeltaan pari kilometriä. Lumiseen aikaan alueelta lähtee pieni perinteisen hiihtolatu.


Ohjatut aktiviteetit

Yhteistyöverkostojemme kautta meiltä on saatavilla ohjattua virkistyspalveluita pienryhmille, kysy rohkeasti lisää!Ota yhteyttä!

Kesäteatteri Vihreä Valo sopii mainiosti ulkoilmatapahtumiin

Kesäteatteri Vihreä Valo

Persoonallinen ja komea laulu- ja teatterilava tarjoaa mainiot puitteet erilaisten tapahtuminen järjestämiseen. Se sopii hyvin esimerkiksi konsertteihin, isompiin ulkoilmatapahtumiin, näytelmiin ja vaikka häiden jatkopaikaksi!

Lava tarjoaa mainion akustiikan jo luonnostaan, ja sähköliitännät lisäävät käyttömahdollisuuksia. Katettuun ja porrastettuun katsomoon mahtuu parisataa henkeä!

Katso TEATTERI -välilehdeltä lisää kesän 2021 esityksestä!

Visit Kalajoki