Fester

Fester

Hos oss hittar du mångsidiga utrymmen till olika tillställningar och fester. På området hittar du också andra byggnader som alla är tillgängliga. Till alla Linnakallios tillställningar kan du beställa catering från oss.

Boende

Boende

Hos oss kan du övernatta året runt! På sommaren finns det i tre hus upptill 45 bäddplatser. Dessutom kan du övernatta i husbil/-vagn, tält eller i en bod. På vintern används två av husen med ett tjugotal bäddplatser.

Rekreation

Rekreation

Linnakallios vida och skogsrika terräng erbjuder en möjlighet att njuta av naturen ensam eller i grupp. Du kan plocka bär och svampar. Skogsvägarna och de elljusta spåren förbättrar friluftsmöjligheterna. Till utflyktsplatserna kan du ta med dig egen picknick eller beställa catering från oss.

Bröllop

Vigselakt

Som bröllopsställe är Linnakallio utmärkt! På området finns två vigselkyrkor, mångsidiga och varierande festutrymmen, omtyckt catering, rökbastu med tanke på efterfesten och övernattningsmöjligheter för brudparet och bröllopsgästerna! Och allt detta i en fridfull miljö! Så spara gästerna från att köra långa sträckor mellan kyrkan, festplatsen och övernattningsstället! Hos oss får ni mera men med mindre besvär!

HUR BLEV LINNAKALLIOS OMRÅDE TILL?

1989 påbörjades Linnakallios byggande. Hembygdsråd och företagare Kosti Nahkala från Alavieska hade en dröm om ett område som bjuder på rekreation och aktiviteter. Denna dröm har förstärkts och mångsidigats under årens lopp. På området har man grävt en damm, byggt en backe samt flyttat och rest upp över trettio byggnader och konstruktioner – allt detta på grund av Kostis dröm.

Idag erbjuder det privata familjeföretaget mångsidiga utrymmen och tjänster året runt. Bekanta dig och kom på besök till Linnakallio som har en historia!

Våra gästers kommentarer:

- ”Underbart att Linnakallio kan erbjuda fina möjligheter till fester och till nästan vad som helst!”

- “Måste säga att Linnakallio är ett toppen ställe att fira bröllop på!”

- “Allt avlöpte smort! En bättre bröllopsdag kunde jag inte ha önskat mig!”

- ”Maten skulle inte ha kunnat vara bättre!”

- ”Flertal gäster skröt på och var förvånade över stället!”

- ”Hela vårt gäng var mycket nöjda med arrangemangen, tack!”

- “Linnakallios historia är otrolig! Måste lyfta på hatten.”


Visit Kalajoki